Mecmetal

Mec FC production line, model.

Produktionseffektivitet

Produktionslinjer används för att tillverka olika typer av block, gårdstenar och andra betongprodukter samt produkter av alternativa material.

Planering av produktionslinjer

Våra produktionslinjer designas alltid i samarbete med kunden. Vi hjälper ditt företag att mäta din nödvändiga produktionskapacitet korrekt. Utformningen av en produktionslinje baseras på ett kapacitetskrav, hur många strejker som planeras att genomföras på en produktionsdag, samt vilken storlek och hur många produkter som planeras att göras i en produktionspall, vilket bestämmer storleken på produktionen lastpall. Efter att storleken på produktmaskinen har bestämts kan du välja den extrautrustning som behövs såsom en ansiktsblandningsenhet, en isoleringsmatningsenhet etc. Efter val av produktmaskin och extrautrustning finns det valfria produkthanteringssystem, härdning system och flera olika förpackningsalternativ.

Ni kan designa era egna produktionslinje steg för steg på vår hemsida.

 

MEC Evolution-20 Produkt maskin

Vår nya generation produktionslinjer är utrustade med styrsystemet Evolution-20, som innehåller ny servoteknik och helt baserat på elektromekaniska operationer. Nästan alla komponenter i produktionslinjen är kopplade till ett datainsamlings- och övervakningssystem i realtid. Valfria MEC-webbtjänster gör det möjligt att maximera produktionseffektiviteten samt möjliggöra ett omfattande utbud av tjänster via en kundportal.

 

Lång bakgrund som maskintillverkare

Redan på 1990-talet utvecklade Mecmetal MEC ELECTRO, en produktmaskin som enbart var baserad på elektromekanisk drift. Det var det första i sitt slag i hela världen. Ända sedan starten av Mecmetal har vi utvecklat våra betongproduktmaskiner och -linjer för att möta våra kunders ständigt föränderliga och växande behov.

Alla våra produkter är designade med omsorg och tillverkade av högkvalitativa material, med hänsyn till de krävande industriella förhållandena. Detta, i kombination med vår pålitliga reservdels- och underhållsservice, har gjort det möjligt för våra produkter att ha en märkbart lång livslängd; även de första MEC ELECTRO-produktmaskinerna och produktionslinjerna är fortfarande fullt i bruk. De nya revolutionerande Evolution-20 servoteknologins produktionslinjemodeller lanserades 2020.

Kontakta oss och fråga

Mer information

Jani Toropainen

Chief Executive Officer

+358 45 260 9209