Mecmetal

Mecmetal_Henkilöstö

KASVUHENKISET TEKIJÄT YHDISTYVÄT

Käytännössä kaikissa rakennuksissa käytetään betonia ja betonituotteita. Talo jossa sinäkin asut, on mahdollisesti rakennettu tuotteilla, jotka on valmistettu valmistamillamme tuotantolinjoilla.
Mecmetal Oy kehittää ja valmistaa betonituoteteknologiaa. Toimimme kansainvälisesti ja toimitamme laitteitamme sekä palveluitamme eri puolille maailmaa. Liiketoimintamme ydin on kokonaiset tuotantolinjat ja laitteistot erilaisten betonituotteiden valmistukseen sekä tuotteiden valmistukseen erilaisista vaihtoehtoisista materiaaleista. Tuotantolinjoilla valmistetaan muun muassa betoniharkkoja, eristeharkkoja, pihakiviä ja piippuelementtejä.

Mecmetal työpaikkana

Mecmetal tarjoaa avoimen ja saman henkisen työyhteisön, jossa on tasa-arvoinen hierarkia ja nykyaikaiset tilat. Käytössämme ovat uusimmat työkalut ja teknologia. Kanssamme päivittäiset työt ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia ja pääset vaikuttamaan asioihin. Arvostamme yrittäjähenkistä asennetta ja korkeaa työetiikkaa työntekijöissämme. Kanssamme työsi voi olla tulevaisuudessa missä päin maailmaa tahansa.

Oletko kiinnostunut urasta koneenrakennuksen parissa?

Suunnittelemme omat koneemme ja laitteemme tehtaallamme Joensuussa. Valmistamme laitteet alusta loppuun asti pitkälti omissa tiloissamme.

Meillä on jatkuvasti tarjolla laaja kirjo erilaisia tehtäviä myynnistä markkinointiin ja tuotantotyöntekijöistä mekaniikkasuunnitteluun. Toivotamme tervetulleeksi sekä työuraansa aloittelevat että kokeneemmat ammattilaiset. Tuotannon puolella tuleva työsi voi olla esimerkiksi hitsaaja, koneistaja tai asentaja.

Haemme joukkoomme

  • Huolto- ja palveluasentajia
  • Hitsaajia, koneistajia ja kokoonpanijoita
  • Huolto ja Inspection -liiketoiminnan asennusvalvoja/työnjohtaja
  • Projektipäällikköä