Mecmetal

Energiatehokas ja puhtaampi tuotanto

Vaihtoehtoisten materiaalien käyttäminen tuotannossa ja muut puhtaampaan tuotantoon liittyvät ratkaisut säästävät ympäristöä tuleville sukupolville. Toimimme edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä monilla eri tavoilla, jotka auttavat sinua ja muita asiakkaitamme saavuttamaan jatkuvasti kehittyvät ympäristövaatimukset.

Uudet teknologiat hyödyntävät hiilidioksidin käyttöä tuotannossa. Niiden avulla voidaan lyhentää tuotteiden lujittumisaikaa ja korvata esimerkiksi sementtiä vaihtoehtoisilla materiaaleilla. Tämä vaatii kokonaisvaltaisen, älykkäästi hallittavan tuotantolinjan ja ohjausjärjestelmän. Älykkäät ja monipuoliset tuotantolinjamme mahdollistavat myös erilaisten vaihtoehtoisten materiaalien käytön tuotannossa. Lisäksi ne tarjoavat mahdollisuuden integroida erilaisia hiilidioksidikäsittelyratkaisuja tuotantolinjoihin kestävän kehityksen tueksi. 

Kierrätetyt raaka-aineet, vaihtoehtoiset sideaineet, hiilidioksidikäsittely sekä tuotantolaitteet, jotka kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa verraten vanhanaikaisiin hydrauliikkaratkaisuihin, mahdollistavat pääsyn kunnianhimoisiin ympäristötavoitteisiin. Samalla ne tekevät tuotannosta tehokkaampaa ja turvallisempaa.

Etsimme koko ajan uusia kumppaneita hankkeisiin ja keskustelemme mielellämme ratkaisuista, joiden avulla voimme tarjota koko ajan kehittyviä, ympäristön kannalta ystävällisempiä ja tehokkaita ratkaisuja. Jos mielessänne on pilottihanke, kerro siitä meille!

Ottaisitteko yhteyttä

Lisätietoja varten

Jani Toropainen

Chief Executive Officer

+358 45 260 9209