Mecmetal

Mecmetal_Kuvituskuva_6

Concrete evolution from Finland

Huippuluokan ammattilaisia ja rento ilmapiiri

Tästä on Mecmetal tehty. Työskentelemme pätevien ammattilaistemme kanssa avoimessa ja kaikki tervetulleeksi toivottavassa ilmapiirissä, tuottaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen tehokkaasti.

Meidän tarinamme

Tutustu meihin

Sitoutunut kehittämään ja toimittamaan huippulaatuisia ratkaisuja

Mecmetal Oy on tuotantolinjateknologian kehittäjä ja valmistaja. Tarinamme alkoi, kun ryhdyimme valmistamaan täydellisiä tuotantolinjoja erilaisille betonituotteille, esimerkiksi betoni- ja eristeharkoille, pihakiville ja piippuelementeille. Nykyisin kehittyneillä tuotantolinjoillamme voidaan valmistaa tuotteita myös monista muista eri materiaaleista hyödyntämällä samaa valmistusmenetelmää. Merkittävien tuotekehityspanostusten avulla olemme kehittäneet täysin sähkömekaaniseen toimintaan pohjautuvat tuotantolinjat.

Konepajasta ja laitevalmistajasta teknologian ja palveluiden edelläkävijäksi

Olemme luotettava kumppani, joka kehittää aidosti asiakaslähtöisiä ratkaisuja jatkuvasti kehittyviin tarpeisiin. Emme ole vain suunnitelleet uutta teknologiaa, vaan olemme rakentaneet parhaat palvelut, jotka mahdollistavat saumattoman ja tehokkaan yhteistyön asiakkaidemme kanssa.

Vuonna 2022 lanseerasimme uudet konseptimme MEC Inspection ja MEC Maintenance. Samalla pystymme myös ylpeänä kertomaan, että Mecmetal Oy tarjoaa ainoana maailmassa koko tuotantolinja toimitusta ja ylläpitoa Factory as a Service -palveluna (MEC FaaS). Olemme saavuttaneet asemamme edelläkävijänä pitkäjänteisen kehitystyön sekä runsaan kokemuksen ja tietotaidon avulla.

Työskentelemme rehellisesti, joustavasti, kokemuksella ja ammattitaitoisesti

Kaikki mitä teemme johtaa asiakkaidemme menestykseen ja optimaaliseen tehokkuuteen. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön oman suunnittelutiimimme ja tuotantohenkilökunnan, jota vahvistetaan valikoiduilla ja pitkäaikaisilla alihankkijoilla. Meillä on sähkö-, automaatio- ja ohjelmistosuunnittelun tiimi, joka suunnittelee ja rakentaa omat ohjausjärjestelmämme sekä erilaiset web-pohjaiset palvelumme alamme parhailla työkaluilla. 

Puhtaampaa ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta mahdollistavat ratkaisut eivät ole meille vieraita, sillä olemme olleet jo vuosikymmeniä alamme edelläkävijä. Hiilijalanjäljen pienentäminen tuotannossa ja tuotteissa sekä erilaiset kierrätysmateriaalit asiakkaidemme tuotannossa ovat osa meitä. Meille on tärkeää tarjota jatkuvasti asiakkaillemme uusia ratkaisuja, palveluhenkisyyttä ja vastuullista toimintaa. 

Mecmetal pähkinänkuoressa

Kaikki palvelumme ja laitteistomme on kehitetty aidosti välittäen, jotta asiakkaamme menestyvät. Polku Inspection-konseptista FaaS-palveluun johtaa meidät aina syvemmälle ja syvemmälle, tuntemaan alamme ja toimimaan entistä parempana asiantuntijana. Olemme olemassa asiakkaitamme varten aina toimitusjohtajasta jokaiseen työntekijään. Kuinka voimme auttaa teitä?