Mecmetal

MEC_Inception

Pysy ajan tasalla tuotantolaitteista ja tuotannon tehokkuudesta

MEC Inspection on kehitetty asiakkaiden tarpeeseen. Sen avulla saat kokonaisvaltaisen käsityksen tuotantolaitteiden kunnosta, huoltotarpeista, kriittisistä komponenteista ja tuotannon tehokkuudesta. Tieto varaosien ja komponenttien kunnosta ja saatavuudesta on tärkeää jatkuvan ja häiriöttömän tuotannon takaamiseksi.

Kartoituksen lopputuloksena syntyvän raportin pohjalta pystymme suunnittelemaan ennakoivasti varaosa- sekä komponenttitarpeet. Lisäksi suunnittelemme tarvittavat huoltotoimenpiteet jo ennen kuin laitteet vikaantuvat. Tarjoamme myös vertailun olemassa olevasta tuotantolinjastanne ja alan johtavasta, tehokkaasta tuotantolinjaratkaisustamme.

MEC Inspection PDF

Sähkö- ja automaatiokartoitus

Sähkö- ja automaatiokartoituksen aikana vierailemme tehtaallanne ja keräämme kokonaisvaltaisesti tietoja raporttia varten. Tarkastamme laitteiden kunnon silmämääräisesti sekä kirjaamme laitteiden tyypit ylös selvittääksemme osien saatavuuden ja mahdolliset päivitystarpeet. Raportin valmistuminen kestää noin kaksi viikkoa. Järjestämme aloituspalaverin ennen kartoitusta joko tehtaallanne tai etäyhteyden välityksellä. Palaverissa käydään läpi tarvittavat asiat, joita raportin muodostamiseksi tarvitaan. 

 

Palvelu sisältää:

 • Aloituspalaveri ennen paikan päällä tapahtuvaa kartoitusta
 • Paikan päällä tapahtuva kartoitus
 • Työturvallisuuskatselmus
 • Täydellinen raportti tärkeimmistä sähkö- ja automaatiokomponenteista sisältäen saatavuus- ja toimitusaika-arvion, päivitystarpeet, kriittiset komponentit ja korvaavat tuotteet.
 • Jälkipalaveri raportin toimituksen jälkeen

 

Ota yhteyttä

Mekaaninen kartoitus

Mekaanisen kartoituksen aikana vierailemme tehtaallanne ja keräämme kokonaisvaltaisesti tietoja raporttia varten. Tarkastamme laitteiden kunnon silmämääräisesti sekä kirjaamme laitteiden tyypit ylös selvittääksemme osien saatavuuden ja mahdolliset päivitystarpeet. Raportin valmistuminen kestää noin kaksi viikkoa. Järjestämme aloituspalaverin ennen kartoitusta joko tehtaallanne tai etäyhteyden välityksellä. Palaverissa käydään läpi tarvittavat asiat, joita raportin muodostamiseksi tarvitaan.

 

Palvelu sisältää:

 • Aloituspalaveri, jossa kerätään perustietoa tuotantolinjastanne ja sen ominaisuuksista
 • Paikan päällä tapahtuva kartoitus, jossa käydään silmämääräisesti läpi kaikki mekaaniset laitteet sekä niiden osat ja rakenteet.
 • Työturvallisuuskatselmus
 • Täydellinen raportti tärkeimmistä mekaanisista osista. Raportti sisältää arvion saatavuudesta ja toimitusajoista, päivitystarpeet, kriittiset komponentit ja korvaavat tuotteet
 • Jälkipalaveri raportin toimituksen jälkeen

 

Ota yhteyttä

 

Muottikartoitus

Muottikartoitus on täydentävä palvelu mekaanisen kartoituksen yhteyteen. Kartoitus sisältää tiedot käytössä olevien muottien kunnosta, arvion muottien kunnostustarpeista sekä elinkaaresta. Tiedon perusteella muodostamme pitkän aikavälin suunnitelman muottien investointitarpeista. Kartoituksen yhteydessä muottien kuluminen mitataan, muottien todellinen kunto ja toimivuus tarkastetaan silmämääräisesti sekä selvitetään, täyttääkö muotti laatuvaatimukset. Tarkastuksen tekevät ammattilaisemme, joilla on kymmenien vuosien kokemus muottien valmistuksesta ja huollosta.

 

Palvelu sisältää:

 • Muottien mittaaminen ja listaus
 • Muottien kuntoarvio
 • Raportti huolto- ja päivitystarpeista
 • Alkuperäiset piirustukset ja valokuvat tarkastuksesta mikäli saatavilla

 

Ota yhteyttä

Tehokkuusvertailu – ainoana maailmassa!

Valitessanne paketin, johon kuuluu sähkö- ja automaatiokartoitus sekä mekaaninen kartoitus, hintaan sisältyy aina myös tuotannon tehokkuuden vertailu. Vertailu antaa arvokasta tietoa tuotannon tehokkuudesta ja kilpailukyvystä verrattuna alan johtavaan, tehokkaaseen tuotantolinjaratkaisuun. Raportti on tarkoitettu tuotantopäälliköiden ja tuotannon esimiesten tueksi. Sen avulla johtajille ja omistajille pystytään antamaan selkeä kuva laitteiden nykyisestä tilasta ja tulevista investointitarpeista.

 

Ota yhteyttä

 

Ottaisitteko yhteyttä

Lisätietoja varten

Jani Toropainen

Chief Executive Officer

+358 45 260 9209

Miika Lauronen

Production Director

+358 44 201 8540