Mecmetal

MEC_Maintenance

Vaivattomin tapa lisätä kapasiteettia tuotantoonne

MEC FaaS on tarpeisiinne suunniteltu kokonaisuus yhdellä kuukausimaksulla. Avaimet käteen -palvelu sisältää tuotantolinjalaitteiston, asennuksen, käyttöönoton, kaikki huollot sekä kulutus- ja varaosat koko sopimuksen ajan yhdellä kuukausimaksulla. Takaamme investoinnin kannattavuuden. Toimitamme laitteiston ja niihin liittyvät palvelut teille huolettomasti, jolloin voitte itse keskittyä tuotteiden kehitykseen, myyntiin ja markkinointiin.

MEC FaaS on täydellinen ratkaisu yrityksille, jotka eivät halua sitoa pääomaa kerralla laitteisiin. FaaS-palvelumme sopii asiakkaille, jotka haluavat panostaa ja keskittyä omien tuotteidensa tuotekehitykseen ja markkinointiin. 

Hintaan sisältyy tuotantolinjan valmistus, toimitus, asennus ja käyttöönotto sekä jatkuva ylläpito sisältäen kaikki varaosat ja kulutusosat. Autamme resepteissä ja säädöissä, pidämme tarvittavat varaosat aina saatavilla, suunnittelemme huollot ja toteutamme ne yhdessä muodostetun vuosikellon mukaan (YMC). Jatkuva VPN-etäyhteys ja pilvipohjaiset palvelut pitävät sekä sinut että meidät ajan tasalla laitteiden ja tuotannon tilasta. Olemme käytettävissä nopealla vasteajalla, kun haluatte keskustella uusien tuotteiden kehityksestä ja niihin liittyvistä tarpeista reseptien tai laitteiden säätöjen osalta. 

Tuotantolinjan digitaalisen kaksosen avulla voimme simuloida esimerkiksi uusien tuotteiden tuotantoa tai testata mahdollisia uusia laitteita, jotka voivat helpottaa tai tehostaa tuotantoanne. Jatkuva tuotantolinjan käyttäjätuki ja koulutus ovat ominaisuuksia, joita et saa muilta alan toimittajilta.

MEC FaaS keskittyy pitämään tuotantonne käynnissä maksimaalisella tehokkuudella heti ensimmäisestä päivästä lähtien.  Kysy lisää!

 

Hyödyt:

  • All inclusive
  • Tarpeisiinne mitoitettu tuotantolinjaratkaisu
  • Käyttäjien jatkuva konsultaatio
  • Etätuki ja etävalvonta
  • Ennalta suunnitellut huollot ja jatkuva ylläpito

 

Ota yhteyttä

Ottaisitteko yhteyttä

Lisätietoja varten

Jani Toropainen

Chief Executive Officer

+358 45 260 9209