Mecmetal

1.4.2020

Tiedote‌ ‌omistajavaihdoksesta‌

Ari Hiltunen, Jani Toropainen ja Miika Lauronen ovat ostaneet Mecmetal Oy:n koko osakekannan 31.3.2020 päivätyllä kaupalla Jouko Lauroselta ja Reijo Lauroselta.

Kaupan tarkoituksena on taata toiminnan jatkuvuus ja kehittyminen. Uusilla yrittäjillä on ennestään monivuotinen kokemus Mecmetal Oy:n tuotteiden ja tuotannon kehittämisestä, sekä asiakaspalvelusta. Tulemme kehittämään asiakaspalveluamme vastaamaan entistä paremmin toimialan ja asiakkaiden vaatimuksia. Omistajavaihdos ei vaikuta päivittäiseen toimintaamme. Mahdollisiin tiedusteluihin omistajavaihdoksesta vastaa kehitysjohtaja Jani Toropainen.

Tulemme mielellään esittäytymään ja keskustelemaan kanssanne tulevaisuuden yhteistyöstä.

Olette myös tervetulleita käymään tehtaallamme Joensuussa.

Päivittäinen toimintamme jatkuu häiriöttä entisessä osoitteessa ja näin ollen ennallaan säilyvät:

  • Laskutustiedot, tilinumerot
  • Y-tunnus
  • Toimipaikan osoite

Uudet tehtävät ja yhteystietomme:

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@mecmetal.fi

Toimitusjohtaja
Ari Hiltunen

Myynti, asiakassuhteet, hallinto

Puhelinnumero
+358 20 7641 281
(+358 40 095 2689)

Jani Toropainen, kehitys
Tekninen myynti ja neuvonta, projektit

Puhelinnumero
+358 20 7641 280
(+358 45 260 9209)

Miika Lauronen, tuotanto
Varaosat, tuotanto
Puhelinnumero
+358 20 7641 283
(+358 44 201 8540)

Osmo Laurila, suunnittelija
Suunnittelu
Puhelinnumero
+358 20 7641 288
(+358 40 026 1625)

Joensuussa 1.4.2020

Ari Hiltunen
Jani Toropainen
Miika Lauronen

Suomalainen Mecmetal Oy on päätuotealueenaan betonialan teknologiaa kehittävä ja valmistava yritys. Mecmetal Oy on keskittynyt betonisten harkkojen, eristettyjen harkkojen ja katukivien tuotantolaitteisiin ja täydellisiin tuotantolinjoihin. Teknologiatoimittajana Mecmetal Oy on alallaan edelläkävijä.

Mecmetal Oy:n kehittämää MEC ELEKTROA, täysin sähkömekaaniseen toimintaan perustuvaa tuotekonetta, sekä muita tuotantolaitteistojamme on kehitetty viimeisten vuosien aikana kiivaasti. Uudet laitteemme ovat varustettu nykyaikaisilla, energiatehokkailla, tarkoilla ja vahvoilla moottoreilla. Mekaanisen rakenteen, moottoreiden, ohjauksen ja ohjelmiston osalta tehdyt uudet ratkaisut nopeuttavat huomattavasti kiertoaikoja, parantavat entisestään käyttöastetta, sekä luotettavuutta. Täysin hydrauliikaton tuotekone on todella energiatehokas ja vastaa ympäristöhaasteisiin täydellisesti. Olemme kehittäneet useita ratkaisuja kiristyviin ympäristömääräyksiin ja raaka-aineiden kierrätettävyyden tuomiin haasteisiin. Monet valmistamamme laitteistot soveltuvat myös monille muille teollisuuden aloille.

Tulevaisuuden tuotetehtaamme käyttää viimeisimpiä digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Nopeampia kiertoaikoja, ennakoivaa huoltoa, diagnostiikkaa, etähallintaa ja etätukea, tuotannon hallintaa ja ylivoimaista käytettävyyttä tarjoavat uudet ohjauksemme ja ohjelmamme ovat pian saatavilla myös vanhoihin tuotantolinjoihimme.

Mecmetal Oy:n edelläkävijyys perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen alalla, lukuisien toimitusten kautta rakentuneeseen kokemukseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan, tietotaitoon ja ymmärrykseen asiakkaiden tarpeista.