Mecmetal

1.1.2021

Uudet Evolution-20 Betonituotelinjat nyt saatavilla

Pitkän kehitystyön tuloksena uudet älykkäät Evolution-20 ohjausjärjestelmällä varustetut Betonituotelinjat ovat nyt saatavilla. Uusi ohjausjärjestelmä tarjoaa vakiona mm. tuotannon tehokkuutta ja ennakointia parantavia ominaisuuksia. Järjestelmä kerää jokaiselta anturilta ja toimilaitteelta reaaliaikaisesti dataa, josta se muodostaa käyttäjälle helposti ymmärrettävää tietoa. Tämän tiedon avulla järjestelmä mm. voi ohjata käyttäjää sekä antaa tietoa ennakoivan huollon avuksi.

MEC PRO FACTOR lisäpalvelu mahdollistaa esimerkiksi sen, että kaikesta kerätystä datasta voidaan muodostaa helposti ymmärrettäviä tilastoja ja diagrammeja, joilla voidaan seurata tarkasti mm. tuotannon tehokkuuden avainlukuja. Kerätyn datan avulla voidaan vaikuttaa tuotantoon tehostavasti joko reaaliaikaisesti tai jälkikäteen. Palveluun liitettävien konenäkölaitteiden sekä laadunvalvontajärjestelmän avulla voidaan hallita jopa koko tuotetehtaan laadunvalvontaa ja raportointia. Palvelun sisältöä ja laajuutta räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Uudet Evolution-20 betonituotekoneemme on varustettu servoteknologialla. Energiatehokkaat moottorit mahdollistavat nopeat ja tarkat liikkeet sekä jarrutusenergian uudelleen käytön seuraavien liikkeiden kiihdytyksessä. Koska moottorit käyttävät energiaa vain liikkeiden aikana ja uudelleenkäyttävät jarrutusenergian, ovat ne todella energiatehokkaita, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Jo valmiiksi pientä energiankulutusta myös seurataan reaaliaikaisesti ja voidaan optimoida entisestään.

Betonituotekoneemme ovat ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita matalan energiankäytön lisäksi vähäisen ja ennakoitavissa olevan päivittäisen huollon tarpeen vuoksi. Huippulaatuiset materiaalit ja osat sekä tarkka vikadiagnostiikka takaavat pitkän kestävyyden ja edulliset huoltokustannukset. Sähkömekaaniseen koneeseen ei myöskään voi tulla öljyvuotoja, jolloin kone ja ympäristö pysyvät puhtaampina.

Konetoimittajana olemme kokeneita ja luotettavia. Kehitimme maailman ensimmäisen sähkömekaaniseen toimintaan perustuvan betonituotekoneen jo 90-luvulla. Uusissa laitteissamme näkyvät pitkäjänteisen työn ja kokemuksen tulokset. Tuotekehityksessä olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja tarpeita tarkalla korvalla, ja kehittäneet tuotteitamme ja palveluitamme vuosikymmenien asiantuntemuksen avulla vastaamaan kehittyviä vaatimuksia.